2. ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control. Pure Treatment Oil for Thick & Coarse Hair

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

treatment-oil-for-thick-coarse-hair

Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil zit in een klein flesje van 50 ml dat gepaard gaat met een precieze druppelaar. De verpakking is zeer esthetisch, met warme kleuren; beige en bruine kleuren zijn de belangrijkste tinten van het flesje. Het is zeer goed ontworpen wat betreft het ontwerp van het flesje. Het valt zeker op en ziet er niet uit als een typisch haarverzorgingsproduct uit de winkel. De cosmetica trekt echt de aandacht.

In het flesje vind je een mix van oliën, met organische bamboe-olie als belangrijkste. Het maakt het haar dikker en geeft volume. Verder voorkomt bamboe-olie kroezing en maakt het het haar sterker en gezonder. Gelukkig is de lijst met gunstige werkingen van het product nog niet voltooid. Kendi Oil Ultimate Frizz Control bevat ook een aantal andere natuurlijke oliën, zoals jojoba-olie, buriti-olie, tarwe-olie, druivenpitolie, kukuinootolie, avocado-olie, olijfolie en passievruchtolie. Deze reeks natuurlijke oliën is op zo’n manier gemengd dat het het haar voorziet van de vitale vitamines (A, E, K, D, C). Deze reeks wordt gezien als cruciaal voor een gezonde groei en het behoudt van de goede conditie van de lokken. De oliën kunnen ook diep in het haar penetreren dankzij de vetzuren. Eenmaal in het haar, herstellen de oliën de structuur, voeden, hydrateren en versterken zij vanuit de wortels.

Bovendien beschermen de oliën het haar tegen eventuele mechanische schade en averechtse invloeden van wind, vorst en de zon.

Verder bevat Kendi Oil Ultimate Frizz Control wortelextract, wat bekend staat als een rijke bron van betacaroteen. Deze stof is ook in staat om lokken te beschermen tegen schadelijke zonnestralen, omdat het de verouderingsprocessen van haar en hoofdhuid vertraagt. Ook normaliseert het het werk van talgklieren en stimuleert het de productie van collageenvezels.

Aloë-extract voorkomt dat giftige stoffen doordringen. Verder levert het vocht aan lokken en voorkomt het kroezing.

De prestige van Olie Ultimate Frizz Control wordt gedefinieerd door de geweldige samenstelling, welke vrij is van parabenen, minerale oliën, ftalaten en paraffine. Ingrediënten die zijn gebruikt in het product zijn organisch en eco-vriendelijk.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil is efficiënt. 4-6 druppels van de olie zijn voldoende om alles te bedekken. Zij moeten worden aangebracht op vochtig haar waar zojuist shampoo op is gebruikt. Het product kan ook worden aangebracht op het haar. Echter, in dit geval wordt aanbevolen dat je meer druppels aanbrengt.

PLUSPUNTEN:

  • diversiteit van natuurlijke oliën
  • het product is vrij van schadelijke stoffen
  • ecovriendelijke en organische ingrediënten
  • kan worden gebruikt als behandeling ’s nachts
  • zeer efficiënt
  • mooie verpakking (kan worden gerecycled)
  • aangename geur
  • geweldige en snelle uitkomsten

MINPUNTEN:

  • men moet voorzichtig zijn omdat het gemakkelijk is om de applicator te laten vallen