8. Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

schwarzkopf-essence-ultime-crystal-shine

Het roze serum van Schwarzkopf heeft weinig gemeen met natuurlijke oliën omdat het doel verschilt van de werking van andere typische oliën. Essence Ultime Crystal Shine is niet ontworpen om het haar diep te regenereren en voeden maar om het te voorzien van een directe glans en mooie look voor allerlei soorten haar. Inderdaad, het product bevat een natuurlijke olie, maar het is niet het belangrijkste ingrediënt van de cosmetica. Verder ziet Essence Ultime Crystal Shine er niet uit als typisch natuurlijke olie. Het is niet gelig en de geur is sterk en zoet.

Het was vooral ontworpen voor vrouwen met grove en ruwe lokken om te stoppen met zorgen maken over hun doffe haar, vooral als ze een groot evenement hebben staan in hun agende zoals een feestmaal, publieke toespraak of data. De cosmetica kan elke keer als het haar een directe oppepper nodig heeft worden gebruikt, zodat het er prachtig uitziet.

In deze gevallen is er Essence Ultime Crystal Shine.

De cosmetica zit gesloten in een klein flesje met een inhoud van 75 ml. Essence Ultime Crystal Shine heeft een kleine pomp, die werkt zonder haperen en het doseren van het product vergemakkelijkt. Het is niet nodig om het product in grote hoeveelheden aan te brengen, daarom is de cosmetica vrij efficiënt (genoeg voor een periode van een maand). Essence Ultime Crystal Shine heeft een aangename roze kleur. Het is verrijkt met abrikozenpitolie dat verantwoordelijk is voor het glanzend maken en verzorgen van het haar. Bovendien bevat het product ongeveer 70% oliezuur, uit de omega-9-groep. Het is een geschenk uit de hemel voor uitzonder verzwakt en uitgedroogd haar. Ultime Crystal Shine is verantwoordelijk voor het flexibel houden van het haar. Abrikozenpitolie is ook gunstig voor eigenaars van krullend haar omdat de natuurlijke stof de natuurlijke kromming van de lokken definieert. Dankzij de olie kroest krullend haar niet meer omdat de haarpuntjes beschermd worden tegen schade.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Het etiket van het product vertelt niet duidelijk hoe het product moet worden aangebracht. Alles dat kan worden geleerd is het feit dat Essence Ultime Crystal Shine kan worden aangebracht voor het gebruik van shampoo, direct na het gebruik van shampoo en voor het afwerken van een kapsel. De tijdsperiode die moet worden besteed aan het laten zitten van de cosmetica op het haar is niet bekend. Bovendien is er geen info over of het product moet worden aangebracht op droog of nat haar.

PLUSPUNTEN:

  • interessant ontwerp
  • aangename geur
  • goed in het leveren van glans aan het haar
  • bevat een uv-filter
  • temt onhandelbaar haar
  • gemakkelijk aan te brengen

MINPUNTEN:

  • kan niet worden gebracht voor haaroliebehandeling
  • kleine hoeveelheid natuurlijke olie
  • de manier van gebruik is niet precies bekend