1. NANOIL Haarolie

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

de beste haarolie - NanoilNanoil haarolie verbaast vooral met de samenstelling en de professionele aanpak op het gebied van haarverzorging. Een onderzoek van enkele jaren omtrent de menselijke haarstructuur was de trigger om drie verschillende uitvoeringen van Nanoil te ontwerpen, zodat de olie ideaal matcht met een bepaald type haarporositeit; en de haarporositeit is de belangrijkste criteria bij het bepalen van de haarconditie en uitstraling. Als gevolg, bevat elke uitvoering van de olie een andere mix van natuurlijke oliën. Hierdoor bevat Nanoil de ideale synchronisatie met het haar, het type en de behoeften ervan. De fabrikant geeft een precieze omschrijving van elk van de drie soorten haarporositeit op de webpagina van Nanoil. Daarom veroorzaakt het kiezen van de juiste uitvoering van Nanoil geen problemen. Wat ook indrukwekkend is, is het feit dat elk van de drie uitvoeringen van Nanoil verbluft met het aantal natuurlijke oliën erin (er zitten er 6 tot 9 in, afhankelijk van de uitvoering van Nanoil die je kiest). De natuurlijke oliën zijn met zorg geselecteerd en vullen elkaar aan zodat het haar wordt voorzien van de maximale hoeveelheid verzorging om de lokken, mooi, sterker en gezonder te maken. De werking is daarbij versterkt dankzij de reeks van natuurlijke ingrediënten die onvervangbaar zijn als het gaat om haarregeneratie en voeding. Om die reden kunnen we het volgende in alle uitvoeringen van Nanoil vinden: zijde, lanoline, unieke en innovatieve complexe (kerastim en baicapil) die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de haargroei, haarverlies tegengaan en de dikte van een kapsel verbeteren.

Wanneer regelmatig aangebracht, stopt Nanoil haaruitval en zorgt het ervoor dat lokken gezond, sterk, dik en mooi groeien. Het haar zal ook verrassen met glans (vanaf de eerste keer aanbrengen), het krijgt zachtheid en raakt niet meer beschadigd door de zon, gifstoffen en omgevingsfactoren.

In plaats daarvan wordt het haar sterk vanaf de wortels tot in de puntjes, naarmate de gaten in de haarstructuur worden opgevuld.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Een ander onbetwistbaar pluspunt van Nanoil haarolie is dat wij kunnen beslissen hoe en wanneer we het product aanbrengen. De haarolie heeft een eindeloos aantal mogelijkheden wat betreft de applicatie. De meest populaire zijn:

 • – Nanoil aanbrengen op droog of ietwat vochtig haar en hoofdhuid (uitspoelen na een uur of ’s nachts laten zitten om het haar in de ochtend te wassen)
 • – Nanoil aanbrengen op vochtig haar direct an het gebruik van shampoo (als leave-in-conditioner met warmtebeschermingsfactor)
 • – Nanoil aanbrengen op droog haar na het wassen (in de vorm van een lotion om het te temmen en glans te geven aan het haar)
 • – Nanoil aanbrengen op alleen de haarpuntjes (als serum voor beschadigde haarpuntjes)
 • – Nanoil toevoegen aan een favoriete haarconditioner om de werking te intensiveren

PLUSPUNTEN:

 • Nanoil bestaat uit drie uitvoeren van haarolie en elk van hen is perfect geharmoniseerd met een bepaald haartype
 • bevat geen parabenen, siliconen en andere comedogene stoffen
 • unieke complexen (kerastim, baicapil) stimuleren de haargroei en verdikken een kapsel
 • de olie vertraagt haaruitval
 • zeer efficiënt
 • heerlijke aroma en exclusief flesje, met een precieze applicator die elke badkamer zal versieren
 • elke uitvoering heeft tal van verschillende, goed geselecteerde oliën
 • verschillende manieren van gebruik van de olie vergemakkelijkt het aanpassen van de applicatie van Nanoil aan de levensstijl en de frequentie, evenals het kiezen van de meest gunstige haarverzorgbehandeling

MINPUNTEN

 • prijs van Nanoil (voor kwaliteit en prestige moet je wel een wat hogere prijs betalen)