6. Farouk. Kardashian Beauty. Zwart zaadolie

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

farouk-kardashian-beauty

Faroukis is bekend voor het ontwerpen van hoogwaardige haarcosmetica. Een van de meest karakteristieke kenmerken van het merk is de redelijke prijs en het atypische ontwerp: een klein flesje van 15 ml dat een zeer efficiënt product bevat dat wordt gewaardeerd door de gebruikers.

Speciale aandacht moet worden besteed aan de ‘zwarte olie’ – Kardashian Beauty Black Seed Oil. Dit product wekt de interesse van mensen omdat het wordt gezegd dat het is ontworpen door de zusters Kardashian.

Wat zit er in dit kleine, zwarte plastic flesje Kardashian Beauty Black Seed Oil?

Het belangrijkste ingrediënt van deze olie wordt genoemd in de naam van het product: black seed oil (zwart zaad olie). Deze olie bevat een hoge concentratie van de volgende vetzuren: omega-6 (ongeveer 60% linolzuur), omega-9 (ongeveer 23% oliezuur) evenals een kleine hoeveelheid alfalinolzuur uit de omega-3-groep. Zodoende is de olie ideaal voor hoog poreus, extreem vermoeid, uitgedroogd en haar dat regeneratie nodig heeft. Bovendien bevat zwart zaadolie vitamine E, ook bekend als de ‘vitamine van de jeugd’, wat de goede conditie van het haar behoudt en de lokken beschermt. Voor gezond en mooi haar zijn sterolen, biotine en talloze antioxidanten en micro-elementen verantwoordelijk; allen kun je zeker vinden in zwart zaadolie. Dankzij deze elementen wordt het haar glad, gehydrateerd en flexibel.

Kardashian Beauty Black Seed Oil bevat ook zijdeproteïnes. Vloeibaar zijde maakt het haar glad en geeft een juiste hoeveelheid vocht door het water in de lokken te vergrendelen. Hierdoor wordt het haar zacht voor de aanraking, zijdezacht en blijft het langer in goede conditie.

Kardashian Beauty Black Seed Oil is gemakkelijk om aan te brengen op het haar. Het is doeltreffend en heeft en lichte consistentie. Een enkele druppel is voldoende om het haar gelijkmatig te bedekken. Verder wordt dit product snel opgenomen en bezwaart het het haar niet. Het enige nadeel van dit product is dat het zwarte flesje niet transparant is, daarom is het moeilijk voor de gebruiker om te zien hoeveel olie er al is gebruikt.

De compacte grootte van Kardashian Beauty Black Seed Oil maakt het de perfecte cosmetica die je kunt tijdens het reizen. Het vergt niet veel tijd en kan worden gezien als een onvervangbare conditioner, welke zowel op vochtig en droog haar kan worden aangebracht. We kunnen de olie een paar keer per dag aanbrengen op lokken. Het product zal het haar beschermen tegen de zon en averechtse weersomstandigheden. Tegelijkertijd geeft Kardashian Beauty Black Seed Oil het haar een mooie look en maakt het de lokken beter beheersbaar.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Een druppel van de olie is voldoende om vochtig of droog haar te bedekken. Het is niet nodig om de olie af te spoelen.

Kardashian Beauty Black Seed Oil kan alleen op de haarpuntjes worden aangebracht.

PLUSPUNTEN:

  • geweldige hoeveelheid zwart zaadolie
  • lage prijs
  • doeltreffend ondanks de kleine inhoud
  • gemakkelijke applicatie
  • bevat vloeibaar zijde

MINPUNTEN:

  • zwart zaadolie kan laag en medium poreus haar kroezig maken
  • sterke, oriëntaalse geur die niet iedereen even aangenaam vindt
  • het zwarte flesje maakt het niet makkelijk om te kijken hoeveel olie er is gebruikt
  • kan niet worden gebruikt voor haaroliebehandeling