7. Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair

 

Geverfd haar dat vooral vatbaar is voor schade. Ammoniak in haarverf is bijna genadeloos voor het haar. Het verslechtert langzaam maar zeker de haarconditie. Als gevolg worden de lokken uitgedroogd en dof, broos, met gespleten puntjes. Over het algemeen is de conditie slecht. In dit geval werken natuurlijke oliën als geschenk uit de hemel; alleen dergelijke producten zijn in staat om in het haar te geraken om de lokken van binnenuit te regenereren. Verder krijgt het haar dankzij de natuurlijke oliën hydratatie, flexibiliteit en glans, breekt het niet meer. Kortom, het haar wordt goed gevoed van binnenuit.

Het idee van een diepe voeding was de belangrijkste trigger voor het ontwerpen van Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair.

Het product moet door haarverf uitgedroogd haar voeden en regenereren, wat voeding en conditionering vereist.

De oliën in Gliss Kur Ultimate Color Elixir zijn ook in staat om de kleur van geverfd haar naar voren te brengen, waardoor het langer blijft.

Om die reden bevat Gliss Kur Ultimate Color zeven kostbare, natuurlijke oliën. Elk van hen heeft een unieke manier om geverfd haar om te toveren in mooie en geregenereerde lokken.

 • – zonnebloemolie – bevat een hoge concentratie van vetzuren uit omega-6 (ongeveer 65%) en omega-3 (ongeveer 25%). Het bestaat uit relatief grote moleculen die ideaal passen in hoog poreus haar. De vetzuren regenereren het haar niet alleen diep maar beschermen het haar ook van buiten. Verder zit zonnebloemolie vol vitamine E, ook bekend als ‘de vitamine van de jeugd’. Deze vitamine samen met de vetzuren draagt bij aan het vertragen van de verouderingsprocessen van het haar.
 • – macadamia-olie – bevat unieke vetzuren uit de groep omega-7 (palmitoleïnezuur). Dit zuur bevat een ingrediënt dat vergelijkbaar is in samenstelling aan talg dat wordt geproduceerd door de menselijke hoofdhuid. Hierdoor reguleert macadamia processen die plaatsvinden in de hoofdhuid. De olie is bijvoorbeeld in staat om overmatige talgproductie tegen te gaan, en het zorgt voor het hydrateren van haar en hoofdhuid. Macadamia-olie wordt snel opgenomen, regenereert haar van binnenuit.
 • – sesamolie – beschermt het tegen tegen bijvoorbeeld schadelijke uv-straling. Het werkt prima om uitgedroogd en oud haar te verzorgen. Het helpt om de glans en kleur van geverfd haar naar voren te brengen.
 • – olijfolie – is goed voor het regenereren van het haar. Het bevat ongeveer 70% oliezuur (behoort tot de omega-9-groep). Om die reden past de olie goed bij medium poreus haar. Dit type haar is typisch voor de meeste vrouwen en mannen. Olijfolie heeft hydraterende, regenererende en glansmakende werking.
 • – amandelolie – is een van de meest delicate oliën. Het bevat veel eiwitten en minerale zouten evenals kostbare vitamine A en E voor de gezondheid en schoonheid van het haar. Zij verbeteren de flexibiliteit van het haar en beschermen tegen averechtse externe factoren, dus tegen extreme weersomstandigheden. Vitamines uit de B-groep zijn verantwoordelijk voor een juiste hydratatie.
 • – arganolie – het wordt gezegd dat deze olie is ontworpen door Moeder Natuur om het haar te verzorgen dat beschadigd is door de behandelingen van de kapper (inclusief haarverven). Het regenereert haar en tegelijkertijd beschermt het de lokken tegen andere schade zoals door hete lucht gegenereerd door een droger, te ruw borstelen, strakke elastiekjes (staart) of het grof wrijven van haar tegen een handdoek. Arganolie is een goed ingrediënt van producten met haarverzorgende werking.
 • – marula-olie – is een stof dat verantwoordelijk is voor het regenereren van het haar, omdat het andere oliën in een goede conditie houdt. Deze olie wordt gekenmerkt door een hoge concentratie van oliezuur uit de groep omega-9. Om die reden regenereert marula-olie zelfs zeer beschadigd, hoog poreus haar. Bovendien kan marula-olie worden gedefinieerd door zijn delicate geur. Het geeft gladheid en glans aan het haar.

De olie heeft een inhoud van 75 ml en zit in een flesje met een pomp (deze doet het soms niet goed). De cosmetica heeft een zeer aangename geur.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Het serum kan zowel of droog als vochtig haar worden aangebracht, net voor het gebruik van shampoo, of op droge of vochtige haarpuntjes na het gebruik van shampoo. Het kan ook worden gebruikt voor de dagelijkse haarverzorgingsdoeleinden (wanneer het haar extra voedende stoffen nodig heeft).

PLUSPUNTEN:

 • diversiteit van natuurlijke oliën
 • bezwaart het haar niet
 • werkt direct
 • zeer aangename geur
 • behoudt de kleur van geverfd haar
 • bevat uv-filter

MINPUNTEN:

 • kan niet worden gebruikt voor een haaroliebehandeling
 • bevat alcohol dat kan bijdragen aan uitdroging van het haar
 • de pomp doet het soms niet goed
 • speciaal ontworpen voor geverfd haar