4. Macadamia NATURAL OIL, Healing Oil Treatment, Therapeutic Oil for All Hair Types

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

macadamia-natural-oil

De olie zit in een plastic flesje met een grote maar gemakkelijk te gebruiken applicator. Het lijkt op applicators van de meeste reguliere vloeibare zeep. Het ontwerp van de applicator is niets bijzonders en gemakkelijk te gebruiken. Het is niet nodig om het flesje in de handen te nemen om de olie uit de fles te halen.

Vergeleken met andere soortgelijke producten, ziet Macadamia NATURAL OIL er gewoontjes uit. Het is een solide, praktisch flesje met een inhoud van 125 ml. Het product is heel efficiënt, en de kracht en magie zitten verborgen in het flesje. Macadamia NATURAL OIL is een mix van twee kostbare oliën: macadamia en argan.

Macadamia-olie is verantwoordelijk voor de gladheid en glans van het haar. Het werkt prima op medium poreus haar. De olie wordt heel snel opgenomnen. Als het gaat om de samenstelling, bevat macadamia het zeer zeldzame omega-7-vetzuur, wat ook bekend staat als palmitoolzuur. Dit zuur wordt gezien als uniek, omdat het bijna identiek in vorm is aan talg dat wordt geproduceerd door het menselijk lichaam. Daarom is macadamia-olie in staat om het tekort aan stoffen in de hoofdhuid aan te vullen, wat uitdroging voorkomt. Aan de andere kant is macadamia-olie ook in staat om een overtollige talgproductie te neutraliseren en, als gevolg, maakt dit het haar minder vettig.

Verder voedt macadamia-olie het haar, versterkt het en geeft het glans en flexibiliteit.

Argan-olie werkt bijna als schild om het haar te beschermen. Verder versterkt de olie het haar en beschermt het tegen schade. Het regenereert beschadigd haar perfect om broosheid tegen te gaan. Het hydrateert en levert glans aan lokken en voedt de hoofdhuid.

Macadamia NATURAL OIL bevat geen chemische stoffen, parabenen, siliconen; noch SLS of SLES.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

Macadamia NATURAL OIL moet ofwel op vochtig of droog haar worden aangebracht. 5 ml is voldoende om het haar te bedekken. Eenmaal aangebracht, moet de olie ongeveer 30 minuten blijven zitten; het kan na 2 uur worden verwijderd. Om de behandeling nog efficiënter te maken, wordt het aanbevolen om de olie alleen op de droge haarpuntjes aan te brengen. In dit geval hoeft de olie niet te worden uitgespoeld.

PLUSPUNTEN:

  • hoge kwaliteit mengeling van oliën
  • parabenen- en sulfaatvrij (geen SLS, SLES)
  • efficiënt
  • zeer effectief
  • kan worden gebruikt voor haaroliebehandeling
  • niet getest op dieren
  • gemakkelijk aan te brengen

MINPUNTEN:

  • geen aangename, te intensieve geur
  • grove fles