5. KSHIR PAK VIDHI, SESA OIL, Long & Nourished Hair

OMSCHRIJVING EN ONTWERP:

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Ayurvedische techniek die afhankelijk is van een juiste belans van precies geselecteerde kruiden, melkeiwitten en oliën genaamd Kshir Pak Vidhi. Het wordt gedacht dat Kshir Pak Vidhi het beste recept is voor een haarregenerende en helende werking dat deze eeuwenoude geneeskunde de mens ooit heeft geschonken. Het merk SESA, bekend voor het combineren van ayurvedische wijsheid en moderne technologie, als een van slechts enkele, heeft deze methode toegepast voor het ontwerp van hun producten.

De haarolie SESA OIL, Long & Nourished Hair is een wereldbekende cosmetica, ontworpen volgens het Kshir Pak Vidhi-recept.

Een klein, wit en onopvallend flesje met rode dop wekt geen vertrouwen. Sterker nog, het ziet er nogal rustiek uit in vergelijking met andere haarverzorgingsproducten die beschikbaar zijn in de winkel. Verrassend genoeg herbergt dit product een diversiteit aan natuurlijke ingrediënten, slim geselecteerde kruiden, melkeiwitten en natuurlijke oliën, die zeer essentieel zijn als het gaat om haarverzorging.

SESA OIL, Long & Nourished Hair is een speciale behandeling die kan worden aangebracht om de goede conditie van haar en hoofdhuid te herstellen. Het helpt mensen die vechten tegen haaruitval, roos en zelfs psoriasis. Het haar krijgt glans, kracht en flexibiliteit. Dankzij een diepe voeding van de zakjes, gaat het haar sneller groeien. SESA OIL, Long & Nourished Hair zal ook helpen om het proces van vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Het product bevat, onder andere, bringraj en nilibhrungandi-olie, welke de haargroei aanzienlijk versnellen. Wanneer behandeld met deze oliën, groeit het haar sterker omdat de zakjes zijn versterkt. Hierdoor krijgt het haar volume, wordt het dikker en meer flexibel. Tarwe-eiwitten worden gekarakteriseerd door de hoge concentratie van vitamine E, verantwoordelijk voor de verjonging van haar en hoofdhuid. Verder voorkomt de olie waterverlies omdat het het haar goed regenereert. Kokosolie beschermt het haar tegen eventuele mechanische schade, veroorzaakt door de aanmaak van een microscopische laag rond elk haar. Het is een schild dat het haar beschermt tegen averechtse weersomstandigheden. Sesamolie voorziet het haar van vitamines van de B-groep evenals vele andere kostbare mineralen, zoals bijvoorbeeld magnesium, calcium en fosfor, om het haar gezond te helpen groeien en te verrassen met de mooie uitstraling. Sesamolie verlicht de hoofdhuid en beschermt tegen irritaties.

Dit onopvallende flesje bevat 90 ml inhoud. Vanwege de hoge concentratie van kruiden, is het product niet alleen groen maar ook erg vloeibaar. Helaas vergemakkelijkt dit niet het aanbrengen van de cosmetica. Ook wordt de geur niet gezien als een voordeel van het product. Het kan niet alleen de persoon irriteren die het aanbrengt op het haar, maar de mensen om haar hen kunnen worden afgeleid door de sterke aroma van Kshir Pak Vidhi.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

De olie moet worden ingewreven in de hoofdhuid en haar en ’s nachts blijven zitten. In de ochtend moet het haar met shampoo worden gewassen. Het is het beste als de reinigende cosmetica geen SLS of SLES bevat, zodat de werking van de olie niet wordt verstoord.

PLUSPUNTEN:

  • effectief indien regelmatig gebruikt
  • diversiteit van natuurlijke oliën
  • kan worden gebruikt voor haaroliebehandeling
  • het wordt goed opgenomen

MINPUNTEN:

  • kokosolie kan hoog poreus en medium poreus haar kroezig maken
  • de verpakking helpt niet met het aanbrengen
  • zeer intensieve, irriterende geur
  • is niet efficiënt